Anneniz HePsİyi bu kadar sewmenize ve abartmaıza kızıo muuu?
+3
chtlq_ks_ecenur
en_harby_erenci
Admin
7 posters
Yazar
Konu: Anneniz HePsİyi bu kadar sewmenize ve abartmaıza kızıo muuu? C.tesi Nis. 05, 2008 10:08 am
Benim kızıyor Arada sırada.
Annemin Dedikleri: sanki hepsi grubu derslerini iyi edecek. Hepsi grubunda ne var Dans etmek günahtır ünlülükde günahtır sne şeytanlara tapmış oluyorsun. Artık çık bilgisayardan Niye yine hepsi grubu sitesi kurdun.
Bu kadar
en_harby_erenci Yeni Üye
Konu: Geri: Anneniz HePsİyi bu kadar sewmenize ve abartmaıza kızıo muuu? C.tesi Nis. 05, 2008 11:28 am
Artık çık bilgisayardan en çok bunu söylüyo
Admin Admin
Konu: Geri: Anneniz HePsİyi bu kadar sewmenize ve abartmaıza kızıo muuu? C.tesi Nis. 05, 2008 3:40 pm
Yorumlar için sağol
chtlq_ks_ecenur Moderotör Adayı
Konu: Geri: Anneniz HePsİyi bu kadar sewmenize ve abartmaıza kızıo muuu? C.tesi Nis. 05, 2008 5:46 pm
Artıq Çıq Bilg.den Hep Buu&Hepsi İle İlgilenmeme çooqqq kısıo
gülçinji.seray Eren mania
Konu: Geri: Anneniz HePsİyi bu kadar sewmenize ve abartmaıza kızıo muuu? C.tesi Nis. 05, 2008 5:53 pm
neden hep bu kızları seyrediyomuşum kalk artık bilgisayardan derselerin çok mu iyide hep laf hı
cemreji.gülce Cemreci Ssüper moderotör.
Konu: Geri: Anneniz HePsİyi bu kadar sewmenize ve abartmaıza kızıo muuu? C.tesi Nis. 05, 2008 7:43 pm
Bu Cmre Seni Okutmazz Hep Bununla ilgilenme bras ders çalış
Yine Mi bilgisayardasın gülce hanım:D
Kalk artık bilgisayardan gözlerin bozulucakk baqq sonra cok dalqa gecerLer 4 göz die[amann allahh korusun yhhh ben gözLüq falan takmamm]
denis_erenim Eren mania
Konu: Geri: Anneniz HePsİyi bu kadar sewmenize ve abartmaıza kızıo muuu? Paz Kas. 16, 2008 2:43 pm
annem bişey demio oyun mu oynıyım bu site daha ii bencee
erenjiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Eren mania
Konu: Geri: Anneniz HePsİyi bu kadar sewmenize ve abartmaıza kızıo muuu? Perş. Ocak 29, 2009 6:47 pm
annem ara sıra kızıyo tabee ama ben erenimden nasıl ayrı kalayımm
Anneniz HePsİyi bu kadar sewmenize ve abartmaıza kızıo muuu?